Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

O nás

 

O společnosti     

Váš zkušený partner při prodeji či koupi nemovitosti - jsme na trhu od roku 2009!

Vstřícný a individuální přístup je u nás samozřejmostí!

Společnost Reality Stromšíková s.r.o. navazuje svou činností na společnost Tichavská realitní s.r.o., která byla založena v roce 2009 a ve které jsem rovněž působila jako jednatelka. Za uplynulá léta jsem nasbírala četné zkušenosti na trhu s nemovitostmi, přičemž se zabýváme též činností stavební a developerskou. Naše společnost Reality Stromšíková s.r.o. zprostředkovává svým klientům inzerci jejich nemovitostí na několika desítkách realitních portálů a sociálních sítích, díky čemuž jsme schopni oslovit nepoměrně větší množství potencionálních kupujících, než se daří samotným prodávajícím. Celá řada nejznámějších portálů je navíc zpoplatněna nemalými částkami, které však v případě spolupráce hradí v celé výši naše společnost. Jelikož zajistíme inzerci Vaší nemovitosti po celé ČR, daří se oslovit též klienty ze vzdálenějších regionů. Díky naší interní databází zájemců o koupi nemovitosti prodáváme Váš dům, byt či pozemek rychle a efektivně. Součástí našich služeb je kompletní právní servis - vyhotovení smluv o smlouvě budoucí, kupních smluv, vyřešení případných zástavních práv či exekucí, zřízení či výmaz věcných břemen, samozřejmostí je advokátní úschova kupní ceny u renomované advokátní kanceláře. Spolupracujeme se všemi bankovními ústavy v ČR a pro své klienty hradíme navíc také poplatek na katastru nemovitostí. Dále Vám zajistíme vypracování průkazu energetické náročnosti budovy, předání nemovitosti, přehlášení energií, zkrátka vše, co je třeba. Na spolupráci s námi tak můžete jen vydělat a rozšířit tak řadu našich spokojených klientů!

Vladana Stromšíková, společník a jednatel společnosti  Reality Stromšíková s.r.o.

 

Naše společnost má uzavřeno povinné pojištění profesní odpovědnost u pojišťovny Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, s limitem pojistného plnění 1 750 000 Kč pro jednu pojistnou událost a 3 500 000 Kč pro všechny pojistné události v jednom roce. Na vaši žádost Vám smlouvu rádi předložíme.

Tichavská realitní Tichavská realitní Tichavská realitní Tichavská realitní Tichavská realitní Tichavská realitní Tichavská realitní Tichavská realitní

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?